vineri, 18 mai 2012

Atentie! Parcurgeti acest test on-line!

 Daca parcurgeti testul online, sunteti notati!

Stimati profesori,

Va reamintim ca in acest an scolar, elevii dvs. (din clasele IX-XII) au sansa de a obtine Certificatul de cunostinte in domeniul inovarii sociale.

Pentru acest lucru, ei trebuie sa parcurga un quiz (test online) de 19 intrebari, care demonstreaza intelegerea conceptelor din domeniu si asimilarea unor informatii de baza despre practici de inovare sociala la nivel european si global.

Pasii pe care trebuie sa ii urmeze pana la 1 iunie pentru a obtine certificatul sunt:
-crearea unui cont de elev pe platforma Social Innovation Relay, accesand link-ul: http://www.qualdesign.net/ja-ye-sir-v2/index.php?pg=student-register 
-completarea quiz-ului pe tema inovarii sociale, logandu-se cu adresa personala de email si parola primita dupa crearea contului aici: http://www.qualdesign.net/ja-ye-sir-v2/  
 
Elevii pot completa quiz-ul individual de acasa sau dvs. puteti organiza in laboratorul de informatica al liceului o sesiune de testare.

Profesorii care certifica cel putin o clasa (25 de elevi) vor primi un certificat JA Romania de recunoastere a numarului de elevi implicati.  
Pentru eliberarea certificatului, va rugam sa trimiteti lista elevilor (nume si email) care au parcurs testul cu succes la adresa alice.dutu@jaromania.org.

Cu multumiri pentru implicarea dvs. in proiectele Junior Achievement,
Lucian Gramescu
Operations Manager, Junior Achievement Romania